Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Descopera-ti culoarea in functie de zodie

 

In timp ce milioane de oameni de pe tot globul ne verificam cu febra horoscoapele in fiecare zi sau inainte de a lua decizii cruciale in viata noastra, unii detractori spun ca semnele zodiacale nu sunt autentice sau ca astrologia nu sustine logica sau temperamentul stiintific. Acestea fiind spuse, multi dintre noi nu se pot abtine sa nu mearga doar cu intestinul nostru si sa se bazeze pe stele si planete pentru a ne pecetlui soarta. Sa ne uitam la modul in care un aspect semnificativ al astrologiei - semnele zodiacale si culorile lor de putere respective - ne afecteaza pe noi si personalitatile noastre.


Pe baza sistemului de intelegere a constelatiilor dezvoltat de astronomii babilonieni si egipteni, practica antica a astrologiei a fost popularizata de greci. Interesant este ca atunci cand oamenii aflau mai multe despre civilizatii si diverse stiinte, isi indreptau atentia inspre cer si cautau sprijinul stelelor pentru a-i ghida, intr-un sens literal si filozofic. Acest lucru se datoreaza si faptului ca oamenii au fost intotdeauna intrigati de natura si de fortele ei mistice si au observat pozitiile in schimbare ale soarelui, lunii si stelelor pentru a obtine un simt al timpului si al directiei.

Se crede ca anumite stari si energii sunt asociate cu anumite culori. Fiecare semn zodiacal are o culoare specifica. Aceste nuante ajuta la linistirea mintii, mentinand concentrarea si influentand pozitiv actiunile pentru a fi victorios in ciuda situatiilor externe nefavorabile. De asemenea, se crede ca fiecare semn graviteaza spre culoarea sa si care se reflecta in alegerile de imbracaminte, interioare si lucrari de arta, printre altele. Alegerea constanta a unei culori favorabile semnului zodiacal ar putea duce la prosperitate materiala, impreuna cu imbogatirea generala a sufletului.


Berbec

Nu ar trebui sa fie surprinzator pentru cei care urmaresc cu atentie astrologia ca simbolul Berbecului – este culoarea rosu. Asertiv si atragator, acest semn personifica si pasiunea si dragostea, care sunt din nou asociate cu culoarea.

Interesant este ca planeta conducatoare a Berbecului este Marte, care este rosu. Acest semn de foc ii place sa ramana in lumina reflectoarelor si, prin urmare, si-a ales culoarea sa fie rosu, care este captivant cu cea mai lunga lungime de unda.

 

Taur
Taur, zodia este cunoscuta pentru abilitatile sale de hranire. Prin urmare, verdele inchis este o culoare potrivita asociata cu taurul.

Ambitiosi si consecventi, Taurii se raporteaza la culoarea verde si datorita afinitatii lor cu toate lucrurile monetare si materiale. Alegeti aceasta nuanta pentru a va atinge potentialul interior si a creste exponential.


Gemeni
Soare si floricele pe campii, Gemenii exubereaza un spirit perfect galben!

Curios, inteligent si optimist, acest semn de aer al unei comunicari grozave prospera in culoarea galbena. Toate lucrurile stralucitoare, glorioase si fericite, galbenul este culoarea aleasa pentru gemeni. Gemenii au o capacitate de a transforma orice moment plictisitor intr-unul plin de ras si voie buna. Prin urmare, ei sunt sfatuiti sa incorporeze aceasta culoare in viata lor cat de mult pot pentru a scoate ce e mai bun din ei.

Rac
Una dintre cele mai emotionante semne zodiacale, Racii sunt legati de puritate si liniste. Ei sunt guvernati de luna si, prin urmare, argintiul sau albul sunt culorile racului. Argintul are, de asemenea, multe proprietati medicinale si vindecatoare, la fel ca sufletul unui adevarat Rac.

 

Leu

Dupa cum se stie, culoarea Leului este portocalie. Un semn astrologic influentat de soare merita o astfel de culoare stralucitoare si indrazneata. Poti canaliza caracteristicile culorii portocaliu in a face lucruri grozave pentru tine.

Portocaliul este facut dintr-o combinatie de rosu si galben, care sunt atat culorile focului, cat si ale soarelui. Ca Leu, esti vedeta spectacolului; esti fermecator si pasionat. Culoarea portocaliu este exact ceea ce aveti nevoie pentru a va exprima adevaratul sine.

 

Fecioara
Pentru a nu deveni balan si obisnuit, culoarea maro este asociata cu solul, care da viata. Cu picioarele ferm pe pamant, Fecioara este un semn de stabilitate si maturitate, concentrandu-se pe auto-imbunatatire. Acest semn de pamant simbolizat de Fecioara este guvernat de Mercur. Crede in procesarea sistematica a informatiilor inainte de a sari la orice concluzie.

 

Balanta

Dragostea unei Balante pentru lux si rasfat, cu o nota de generozitate linistita, este ceea ce le face sa graviteze in mod natural catre o culoare de albastru deschis si roz. Acest semn de aer se bucura de a fi simpatic si asta explica, de asemenea, afinitatea lor cu aceste culori adorate in mod obisnuit. Deoarece iubesc sa fie inconjurati de oameni, alte semne se simt adesea foarte bine in compania lor.


Scorpion
Intunecat si plin de intrigi, in ciuda tendintei sale prevestitoare, culoarea neagra este de fapt clasica, la fel si Scorpionul. Profund emotional si extrem de transformator in natura, acest semn este un simbol al sex-appealului si al pasiunii, din nou o stare de spirit asociata cu negrul. Aceasta nuanta este, de asemenea, un simbol folosit pentru moarte si renastere, care se traduce prin calitatea de a da drumul si de a incepe din nou.

Sagetator
Nobletea, gratia, calmul si pozitivitatea sunt asociate cu aceasta culoare. Spontani si intelepti, Sagetatorii sunt adesea atrasi de aceasta culoare din toate motivele corecte. Acest semn de foc guvernat de Jupiter este aventuros, dar are si o indoire spirituala, simbolizata din nou de violet.

Capricorn
Neclintit si ambitios sa atinga obiectivele profesionale, un Capricorn este asociat cu culoarea gri. Deoarece nuanta este o combinatie de alb si negru, ea defineste un fel de abordare a vietii a unui Capricorn, care este foarte directa si delimitata clar intre bine si rau. Ei sunt, de asemenea, foarte rezistenti si dependenti si, prin urmare, aceasta culoare neutra li se potriveste cel mai bine.

Varsator
Dupa cum ati banuit, acest semn solar, al carui simbol este un purtator de apa, este cel mai bine reprezentat de culoarea albastra. Progresist, imaginativ, nelinistit si inteligent, acest semn de apa urmareste cerul si apa - adanc, expansiv si nelimitat.

Pesti
Acest semn de apa este simbolizat de culoarea verde deschis, culoarea proaspata si frageda a florei si faunei acvatice gasite sub apa. Sunt usor adaptabili si sensibili, dar surprinzator de puternici si capabili sa-si reziste in conditii nefavorabile. Verdele deschis simbolizeaza cresterea, energie noua si viata. Asa se explica de ce multi considera linistitoare compania acestui semn zodiacal.

 


Fiecare zodie are o culoare resprezentativa, culoare ce se spune ca ii domina viata si starea de spirit intr-un sens bun. Descoperiti-va culoarea dominanta si incercati sa o purtati sau sa va inconjurati de ea cat mai mult timp - s-ar putea sa va faca foarte mult bine. Merita sa incercati! 😊 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare