Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Redescopera Pasiunea pentru Scris cu Cele Mai Cool Accesorii de Papetarie

Hello, color lover! Stiai ca scrisul este ca si o calatorie? De fiecare data cand iei in mana un instrument de scris, pornesti intr-o aventura plina de culoare si creativitate. Si, ca in orice aventura, ai nevoie de accesoriile si instrumentele potrivite. Asa ca vino cu noi pe www.paperie.ro si exploreaza oferta noastra speciala de produse de papetarie in promotie.

  1. Culori care invie textul

Textmarker Stabilo Boss Original, 23 bucati / set, cu suport de birou

Atunci cand alegi sa iti pui ideile pe hartie, fiecare cuvant conteaza, fiecare idee straluceste. Si ce poate sublinia mai bine aceasta stralucire decat o gama variata de highlightere? Tocmai de aceea, am adunat pentru tine patru seturi de la Stabilo, fiecare cu propriul sau farmec si personalitate.

Incepe calatoria cu setul de 23 culori Stabilo Boss Original. Cu o paleta de culori atat de larga, posibilitatile sunt practic nesfarsite.

Si daca preferi tonurile mai linistitoare, setul de 6 culori pastel Stabilo Swing Cool si setul de 4 culori pastel Stabilo Boss sunt facute special pentru tine.

Iar pentru cei care vor sa aiba absolut totul, am pregatit setul de 18 culori Stabilo Swing Cool Pastel, care iti aduce intreaga gama de culori pastelate in acelasi loc.

  1. Fii Punctual, Fii Vibrant

Fineliner Stabilo Point 88, 20 culori / set, ColorParade, cu suport rosu / portocaliu

Cum ar fi daca am spune ca am adunat pentru tine doua seturi de fineliner-e Stabilo, care promit sa iti aduca scrisul la un alt nivel? Nu este o simpla promisiune.

Fie ca alegi setul de 20 culori Stabilo Point 88 sau setul de 10 culori Stabilo Point 88, fiecare culoare adauga un plus de personalitate scrisului tau.

  1. Organizare si Stil in Paginile Tale

Caiet Bullet Journal Leuchtturm, A5 roz pastel 206 pg, hartie 120g/m², linii punctate

Daca esti pasionat de organizare, stim ca un bullet journal este mai mult decat un instrument de planificare. Este o modalitate de a te exprima, de a-ti pune creativitatea la treaba.

De aceea, ti-am pregatit Caietul Bullet Journal Editia a II-a A5 Roz Pastel. Cu 206 pagini de hartie de calitate si liniaturi punctate, te invita sa te exprimi si sa te organizezi asa cum iti place.

  1. Un Sfarsit... sau doar Inceputul?

Textmarker Stabilo swing cool Pastel, 18 culori / set

Desi am ajuns la finalul acestei scurte calatorii prin produsele noastre, acesta nu este decat inceputul pentru tine. Asa ca, indiferent daca esti in cautarea unui set nou de highlightere, a unor fineliner-e care sa iti aduca scrisul la viata sau a unui bullet journal care sa te inspire, te asteptam pe www.paperie.ro pentru a descoperi intreaga oferta.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare