Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Schimba-ti experienta de scris cu Pixurile & Rollerele Energel x Pentel

Esti pasionat de papetarie? Adori sa te exprimi cu stil si calitate? Atunci esti exact unde trebuie! Vorbim astazi despre cele mai cool instrumente de scris - Pixurile & Rollerele Energel x Pentel. Pentru tine, cel care nu se multumeste cu orice pix, Pentel iti aduce Energel, un roller cu cerneala super rapida, care te va face sa te indragostesti de scris. Descopera impreuna cu noi care sunt caracteristicile acestui roller si ce modele gasesti in colectia noastra de pe www.paperie.ro.

De ce Pixurile & Rollerele Energel x Pentel?

Daca iti place sa scrii mult si repede, cu siguranta iti doresti un instrument care sa iti permita asta. Pentel a creat Energel, un roller cu cerneala speciala, ultra-rapida, care se usuca aproape instant, eliminand riscul de a pata hartia. In plus, design-ul ergonomic al acestor rollere iti asigura confortul chiar si atunci cand scrii pentru perioade lungi de timp.

Cum poti folosi Pixurile & Rollerele Energel x Pentel

Aceste rollere sunt perfecte pentru orice activitate care implica scrisul: fie ca iti iei notite pentru cursuri, scrii un eseu sau doar iti planifici ziua in agenda. Gratie tehnologiei Energel, poti scrie rapid si fara intreruperi, asigurandu-te ca nu vei rata nicio idee importanta.

Gama de produse Energel x Pentel de pe Paperie

Pe www.paperie.ro, gasesti o selectie super cool de Pixuri & Rollere Energel x Pentel. Sunt disponibile in diverse culori si modele, asa ca poti alege exact ceea ce ti se potriveste. Iata cateva dintre optiunile noastre:

Roller Energel PENTEL cu mecanism 0.7mm 6 buc/set plastic

Roller Energel PENTEL cu mecanism 0.7mm 6 buc/set plastic

Acest roller cu grip din cauciuc si cerneala in diverse culori este un adevarat must-have. Datorita design-ului sau simplu si elegant, este perfect pentru orice context. Rollere EnerGel oferă o experiență de scriere super fină pentru ca ele folosesc o cerneală lichidă cu uscare extrem de rapidă și ele sunt perfect pentru stângaci, fără pete, fără urme de cerneală întinsă, disponibile in 12 culori vibrante si peste 75% din produsele noastre utilizează conținut reciclat

Roller Energel X PENTEL cu mecanism 0.7mm 6 buc/set plastic

Roller Energel X PENTEL cu mecanism 0.7mm 6 buc/set plastic

Pentru tine, care adori sa te joci cu culorile, am pregatit un set complet. Cu 6 culori diferite, poti sa iti organizezi notitele, sa iti decorezi agenda sau sa scrii mesaje colorate.

Daca vrei sa afli mai multe despre ce inseamna viata unui student la medicina, cu bune si cu rele, daca ai nevoie de motivatie si sfaturi pentru a trece cu bine de cele mai grele examene, sau daca pur si simplu esti pasionati de culori si de notite estetice, paperie este pentru tine! 

Roller Energel X PENTEL cu mecanism 0.7mm 8 buc/set plastic

Roller Energel X PENTEL cu mecanism 0.7mm 8 buc/set plastic

TOATE AVANTAJELE LA O SINGURA PRIVIRE

  • Cerneala de inalta performanta combina cele mai bune calitati dintre cerneala lichida si cea pe baza de gel pentru o experienta de scriere foarte fina
  • Cerneala cu gel lichid se usuca atat de repede chiar si stangacilor le place sa scrie cu ea - fara pete, fara cerneala intinsa
  • Cerneala EnerGel scrie mai usor decat marca de varf
  • Design hip si modern, cu accente frumoase, pentru un aspect colorat
  • Grip moale, fara latex, pentru confort si control asupra scrierii
  • Varful de 0,7 mm scrie linii medii

Acum ca ai toate informatiile, este timpul sa te bucuri de experienta de scris cu Pixurile & Rollerele Energel x Pentel. Indiferent de stilul tau, la Paperie gasesti exact ceea ce cauti. Viziteaza-ne pe www.paperie.ro pentru a descoperi intreaga colectie de Pixuri & Rollere Energel x Pentel. Ne vedem acolo, prietene!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare