Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Vine sesiunea! Cum sa treci examenele cu brio.

Sesiunea este o perioada grea si solicitanta, stim. Sentimentul care te cuprinde inainte de un test, cand incerci sa-ti amintesti raspunsul la o intrebare poate fi coplesitor.

Speram ca aceste sfaturi te vor ajuta sa treci cu brio de examene.

Acorda-ti suficient timp pentru a studia.

Fa-ti un program de studiu care sa ti se potriveasca si nu lasa nimic pe ultima clipa. Chiar daca unii studenti pot invata fara probleme sub presiune, nu recomandam aceasta abordare. Pentru a iti categoriza din timp toate fisele si lucrarile, un Suport vertical Rhodia roz zmeura este mai mult decat potrivit.

Foloseste sticky notes si textmarkere.

Pe masura ce citesti, rezuma-ti (scrie-ti ideile principale in doar cateva propozitii) fiecare sectiune a capitolului folosind sticky notes sau subliniind propozitiile esentiale cu un textmarker. Dupa ce ai terminat intregul capitol si ai rezumat fiecare sectiune, intoarce-te si reciteste materia astfel organizata. Aceasta este o modalitate usoara si rapida de a recapitula informatiile.

Poti folosi Textmarkerele Stabilo Swing Cool, care vin in 8 culori si se remarca prin tehnologia anti-uscare Stabilo, asigurand pana la 4 ore de functionare perfecta si fara capac.

De asemenea, este necesar sa ai un loc special in care iti depozitezi toate instrumentele de scris. Suportul de instrumente Rhodia va fi, cu siguranta, suficient de incapator.

Bea multa apa.

Indicat este sa bei minim 2 litri de apa pe zi. A ramane hidratat este vital pentru ca starea ta generala de spirit sa ramana una pozitiva si pentru a avea putere de concentrare.

Construieste un plan de studiu

Un plan de studiu bine pus la punct te va ajuta sa iti imparti pe zile materia de examen si sa iti organizezi, astfel, timpul eficient. Planificarea abordarii in avans este necesara in sesiune, deoarece iti ofera o directie clara asupra modului in care iti vei folositi timpul. Poti folosi un caiet organizator care sa includa un calendar. Noteaza cate examene ai, cate pagini trebuie sa inveti si zilele care ti-au ramas.

Caietul Organizator Clipbook Classic FILOFAX A5 Pink Pastel cu inel este compatibil cu toate rezervele pentru Caietele Organizator FILOFAX, pentru ca tu sa poti adauga exact tipul de pagini de care ai nevoie.

Impreuna cu acesta, Benzile Washi sunt alternativa cea mai buna pentru decorarea paginilor. Invatatul poate deveni mai putin stresant cu ajutorul notitelor aranjate.

Pentru a avea pachetul complet, tot ceea ce iti lipseste este o foarfeca potrivita pentru benzile washi, precum Foarfeca Dahle din Otel Inoxidabil Roz, ideala pentru utilizarea atat la birou, cat si acasa.

5. Foloseste recompense.

Nu uita sa iei si pauze. In loc sa incerci sa treci prin 3 ore de recapitulare dintr-o data, incearca trei ore separate cu pauze de cate 15 minute fiecare. Ai putea chiar sa creezi un sistem de recompensa; de exemplu, dupa fiecare capitol invatat, iesi la o plimbare in aer liber sau uita-te la un episod din serialul preferat.

6. Plantele de birou pot ajuta la reducerea stresului.

Locul in care inveti este important, iar daca te afli intr-un mediu stresant, este foarte posibil sa nu te poti concentra la capacitate maxima. Multe specii de plante poarta mirosuri distincte ce servesc ca forma de aromoterapie si ajuta la imbunatatirea calitatii aerului prin reducerea toxinelor. Plantele te pot ajuta, de asemenea, sa reduci anxietatea.


Poti gasi acest gen de plante in sectiunea de Plante purificatoare de aer . Acestea sunt, de asemenea, destul de usor de intretinut, astfel incat sa te poti bucura cu usurinta de beneficiile lor.

Un exemplu foarte bun este Aloe Vera, care are foarte multe beneficii asupra corpului uman. 

 

Adauga si un ghiveci cu florile tale preferate si esti gata pentru o zi productiva!

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare