Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Despre Noi

Salut, iubitori ai frumosului!

Oprah Winfrey spunea ca pasiunea inseamna energie, si ca atunci cand ne concentram asupra a ceea ce ne pasioneaza, ne simtim puternici. Ei bine, noi suntem entuziasti ai creativitatii, asa ca am decis sa fim alaturi de cei asemeni noua. Am strans intr-un singur loc cele mai bune creioane, markere, agende si multe alte produse pentru a-ti colora viata.Povestea noastra a inceput intr-un orasel din Germania, unde am copilarit si ne-am dezvoltat cu aceleasi produse pe care, de mai bine de 10 ani de zile, cu mandrie, le aducem si in casa ta.

  Garantam sa iti oferim produse premium, de cea mai inalta calitate, fabricate in Europa sau Japonia, ce incurajeaza dezvoltarea abilitatilor intelectuale, creative, logice, emotionale si psihice.

 

Iti putem spune ca suntem importator si distribuitor oficial in Romania al unui mix de branduri de papetarie cunoscute pe piata nationala si internationala, precum Stabilo, Pentel, Leuchtturm1917, Filofax si multe altele.Ne propunem sa iti devenim cel mai bun prieten, sa te sustinem sa iti exprimi liber creativitatea si sa te incurajam sa devii din ce in ce mai bun in tot ceea ce iti doresti sa realizezi!