Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

WASHI TAPES

GASESTI IN CURAND O GAMA DE 52 MODELE AICI LA PAPERIE.RO

CE ESTE EXACT BANDA WASHI? 

Vom fi cinstiți: înainte de a ne alătura Paperie.ro, și noi nu eram conștienți ce erau benzile washi și am avut multe întrebări când am auzit cuvântul de zece ori pe zi. 

 

Sună ca o bandă pe care ați folosi-o pentru rufe sau ceva pe care duceți în baie. Este de fapt o bandă adezivă decorativă realizată din hârtie tradițională japoneză ( wa înseamnă „japoneză” și shi înseamnă „hârtie”), care este minunată pentru decorare sau bujo.  

 

Bine, dar ce este special la asta?

Spre deosebire de hârtia occidentală care este fabricată din celuloza, washi provine din arbuști japonezi. De obicei, este fabricat din ganpi, kozo, mistumata sau uneori cânepă, dar poate fi modelat din aproape orice plantă. 

Faptul că banda washi este realizată din resurse extrem de regenerabile și este biodegradabilă înseamnă că este un plus extraordinar pentru noul dvs. stil de viață durabil. Deci da, puteți recicla dumneavoastră bandă Washi ! 

Nu este nevoie să folosiți foarfece ascuțite , banda washi este ușor de rupt cu mâna, ceea ce o face o resursă excelentă pentru copii. Este durabil, rezistent la apă și rezistent la căldură si se va dezlipi fără a fi deteriorat pentru a fi folosit din nou, oferindu-i o valoare excelentă.

 

Și ce fac cu washi?

Washi este excelent pentru scrapbooking, fie ca o înfrumusețare în sine sau doar ca un mod mai vibrant de a lipi alte piese.  

Asigurați-vă că cadoul dvs. este cel mai frumos din teanc folosind washi pentru a lipi hârtia de ambalat   

 

Dati un upgrade jurnalul cu culori luminoase și modele vibrante folosind bandă washi 

 

 

Desigur, avem o mulțime de bandă washi excelentă și accesibilă pe site - ul nostru și în magazin. Nu uitați să împărtășiți și lucrările dvs. de artă washi pe social !

 --> acest articol a fost tradus si adaptat din Engleza de pe site-ul Paperchase, textul in original il veti gasi aici.