Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Cele mai trendy rechizite pentru noul an scolar 2023!

Salutare, iubitori de stil si functionalitate! Cu noul an scolar care se apropie, e momentul sa ne improspatam setul de rechizite. Si unde altundeva decat la Paperie.ro ai putea gasi ce e mai bun si mai chic? Prinde si bucura-te de extra reducerile Back To School 2023! 

Primul pe lista este fara indoiala textmarker-ul Stabilo Boss original cu 23 culori. Am avut ocazia sa le testez si pot spune ca nu doar culorile sunt vibrante, dar persista si o perioada lunga de timp fara sa se estompeze. Mi-am amintit de zilele mele de student cand marcam informatiile esentiale in culori diferite pentru a ma organiza mai bine.

Textmarker Stabilo Boss Original, 23 bucati / set, cu suport de birou

Ah, si daca esti in cautare de ceva mai compact, varianta cu 15 culori este exact ce ai nevoie. Poate te intrebi, "De ce as avea nevoie de atat de multe culori?" Simplu! Fiecare culoare poate reprezenta un subiect diferit sau o tema diferita. Gândeste-te cat de simplu ar fi sa treci in revista notitele cu un astfel de sistem!

Textmarker Stabilo Boss Original, 15 culori / set, 9 culori fluorescente, 6 culori pastelate, cu suport de birou

DINTR-O PRIVIRE:

  • O forma incomparabila, clasica – din 1971
  • Tusul de inalta calitate STABILO asigura rezultate excelente si confort la scris
  • Tehnologia anti-uscare STABILO: 4 ore de rezistenta fara capac pentru utilizare fara griji!
  • Rezervele STABILO BOSS ORIGINAL - produse prietenoase cu mediul si care se pot umple (indisponibile pentru culorile pastelate)
  • Disponibil in 19 culori - 9 fluorescente si 10 pastelate
  • 2 grosimi de scriere: 2 mm si 5 mm
  • Excelente pentru scrisul de mana si bullet journal

In plus, pentru cei care sunt indragostiti de culorile pastel, ca mine, va recomand calduros setul Stabilo Swing Cool in culori pastel cu 6 culori sau varianta cu 8 culori.

Textmarker Stabilo swing cool Pastel, 6 culori / set

Cand le-am vazut pentru prima oara, mi-au adus aminte de primavara, de florile in floare si de serile linistite in care ma pregateam pentru examene.

STABILO Swing Cool este acum disponibil si in 6 nuante dragute pastelate si e un textmarker subtire, economic cu spatiul, cu un clip practic si care se potriveste usor intr-un penar. Markerul are un grip mat, antialunecare, care te ajuta sa il tii cand il folosesti pe hartie, copii sau faxuri. STABILO Swing Cool poate fi folosit atat la birou, cat si la scoala sau chiar si acasa. In plus rezista pana la 4 ore fara capac si culorile isi revin cand capacul e pus la loc.

Daca esti genul de persoana care adora sa scrie, sa deseneze margini sau sa faca schite in caietele de scoala, atunci nu ar trebui sa ratezi fineliner-ul Stabilo Point 88 cu 20 de culori.

Fineliner Stabilo Point 88, 20 culori / set, ColorParade, cu suport rosu / portocaliu

Acest set este perfect pentru acei elevi sau studenti care doresc sa-si personalizeze notitele. Stiu ca multi dintre voi considera ca notitele sunt o forma de arta - si aveti dreptate!

Corpul portocliu hexagonal cu dungile albe caracteristice au devenit semnul distinctiv al preciziei si culorilor vibrante. Cu o grosime de scriere de numai 0.4 mm, the STABILO point 88 este perfect pentru a fi utilizat cu rigle sau stante pentru imagini clare, cu contur subtire.

Varful cu protectie metalica a fost utilizat pentru a produce schite grandioase si sa creioneze idei geniale. STABILO point 88 este perfect indiferent de mediul in care ai nevoie de le: la scoala, la universitate, la munca sau ca parte din momentele creative si de relaxare din viata de zi cu zi.

In incheiere, vreau sa va las cu un mic sfat: indiferent de rechizitele pe care le alegi, cel mai important este sa le folosesti cu pasiune si dedicatie. Cu instrumentele potrivite si cu un strop de creativitate, anul scolar 2023 va fi cel mai reusit de pana acum.

Si nu uita, Back To School te asteapta la Paperie.ro pana pe data de 24 Septembrie 2023, ai parte de extra reduceri speciale la toata gama!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare