Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Transforma studiul intr-o arta cu instrumentele potrivite!

Studiul nu trebuie sa fie o corvoada. Cu instrumentele potrivite, chiar poate deveni o arta. Din experienta personala, imi aduc aminte ca cele mai placute momente de studiu erau cand aveam rechizitele care ma reprezentau. Fie ca era vorba de finelinere, textmarkere sau pixuri, instrumentele potrivite te ajuta mereu sa excelezi in tot ceea ce faci.

Fineliner pentru noul an scolar

Atunci cand vine vorba de alegerea unui fineliner, multe depind de ce vrei sa faci cu el. Cand eram in liceu, cautam un instrument de scris care sa nu se intinda si sa nu pateze paginile caietului. Sa nu mai vorbim de faptul ca imi doream sa scriu si sa desenez cu el.

Fineliner Stabilo Point 88, 20 culori / set, ColorParade, cu suport rosu / portocaliu

De exemplu, fineliner-ul Stabilo Point 88. Fie ca doresti sa subliniezi, sa scrii sau sa desenezi, aceste finelinere sunt ideale. Culorile sunt atat de diversificate incat poti avea una pentru fiecare dispozitie sau subiect.

Unul dintre cele mai populare finelinere pe care le-am folosit, fineliner-ul Stabilo Point 88, vine in multe culori vibrante, ceea ce il face ideal pentru notite sau pentru orice proiect artistic. Cu varful sau subtire, poti desena linii precise sau poti scrie notite cu usurinta.

Fineliner Stabilo Point 88, 10 culori / set

Textmarker-ul anului scolar 2023 - 2024

Un alt must-have este textmarker-ul Stabilo Boss pastel. Ei bine, cand eram in facultate, mi-am dat seama ca notitele colorate ma ajuta sa memorez mai bine. Si de ce sa nu adaugi un strop de frumusete in timp ce inveti?

Textmarker Stabilo Boss Original Pastel, 6 culori / set

4 ore de rezistenta fara capac

Asigura o utilizare intensa fara a trebui sa pui capacul la loc. Datorita tehnologiei anti-uscare STABILO, STABILO BOSS ORIGINAL PASTEL poate rezista pana la 4 ore fara capac inainte de a incepe sa se usuce.

Doua grosimi de scriere

Marcheaza sau subliniaza: STABILO BOSS ORIGINAL PASTEL are un varf tesit care permite atat marcarea cu partea mai groasa (5mm), cat si sublinierea fina cu partea mai ascutita (2mm).

Cariocile perfecte pentru noul an scolar

Pentru cei pasionati de caligrafie sau doar dornici sa isi imbunatateasca scrisul, carioca Pentel pentru scris de mana cu 12 culori este exact ce aveti nevoie. Am avut un prieten care a folosit aceste carioci pentru a practica scrisul si rezultatele au fost uimitoare!

Carioca PENTEL pentru scris de mana 12 culori/set

Set de 12 carioci pentru scris de mana in culori asortate.

Cerneala radianta pe baza de apa produce linii expresive si indraznete. Capacul fixabil previne uscarea varfului ferm si durabil atunci cand nu este utilizat.

Ideal pentru artisti sau pentru oricine ii place sa scrie si sa deseneze. Perfect pentru scrierea generala, desen, doodling si adaugarea de caracter la orice semnatura.

Pixuri colorate potrivite pentru anul scolar care vine

In final, daca esti genul de persoana care are intotdeauna un pix la indemana, pixul Pentel IZEE cu mecanism in 8 culori este ce cauti. Confortabil, stylish si functional, este un companion ideal pentru orice student.

Pix Pentel iZee cu mecanism 1.0mm 8 culori/set

Pentel si-a dezvoltat noul pix in functie de nevoile principalului grup tinta -persoanele de 18-24 de ani: branding discret, practic, colorat si usor de scris, deoarece instrumentele de scris colorate structureaza gandurile in viata de zi cu zi, atat la scolara cat si in viata de zi cu zi.Pix tip stilou in 8 culori stralucitoare, stralucitoare

Design modern - realizat in Europa. Cerneala cu vascozitate redusa pentru o experienta de scriere mai usoara.

Instrumentele potrivite pentru studiul in nou an scolar sau universitar

In incheiere, alegerea fineliner-ului, textmarker-ului sau a pixului potrivit poate parea o sarcina simpla la prima vedere, dar realitatea este ca detaliile conteaza, mai ales cand vine vorba de calitatea si confortul scrisului. Daca iti place sa scrii, sa desenezi sau pur si simplu sa iei notite colorate la scoala sau la facultate, atunci stii ca un instrment potrivit poate face diferenta dintre un proiect mediu si unul exceptional.

Un alt aspect important de retinut este faptul ca, in era digitala de astazi, instrumentele de scris manuale, precum finelinerele, textmarker-ele sau pixurile inca ocupa un loc central in vietile noastre. Chiar si intr-o lume in care tehnologia domina, nimic nu poate inlocui senzatia de a scrie sau desena cu un instrument de scris de calitate. 

Asadar, fie ca esti un artist aspirant sau un student care doreste sa-si evidentieze notitele in cel mai stilat mod posibil, exista un insturment de scris perfect pentru tine acolo, asteptand sa fie descoperit. Si daca te intrebi unde sa incepi cautarea, www.paperie.ro ofera o selectie impresionanta de instrumente de scris de calitate, potrivite pentru toate nevoile si gusturile. 

Nu uita, un simplu instrument de scris este extensia gandurilor, creativitatii si personalitatii tale pe hartie. Alege cu intelepciune si bucura-te de fiecare linie trasata! 

Profita de promotiile si ofertele disponibile la toate produsele, pana pe data de 24.09.2023, in limita stocului disponibil, din campania Back To School 2023

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare