Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Creativitate fara limite cu seturile colorate Stabilo si Pentel!

Odata cu inceputul noului an scolar, e momentul sa te pregatesti cu cele mai bune instrumente. Si, cand vine vorba de a-ti colora notitele, Stabilo si Pentel sunt alegerile ideale.

Cum transforma Stabilo si Pentel notitele intr-o opera de arta

Daca esti genul de persoana care adora sa se exprime prin culoare, atunci colectiile Stabilo si Pentel sunt facute special pentru tine. Aceste branduri cunoscute nu doar pentru calitatea lor exceptionala, dar si pentru gama lor larga de culori vibrante, pot face diferenta intre notite obisnuite si notite care sar in evidenta.

Fineliner Stabilo Point 88, 30 culori / set, 25 + 5 culori neon

Un exemplu perfect in acest sens este finelinerul Stabilo Point 88 disponibil in nu mai putin de 30 de culori. Aceasta gama larga iti ofera posibilitatea de a-ti categorisi notitele in functie de subiect, de a scoate in evidenta informatii importante sau de a-ti personaliza agendele si jurnalele.

Pentru cei care doresc o optiune mai compacta, dar la fel de colorata, finelinerul Stabilo Point 88 vine si intr-un set de 6 culori. Perfect pentru a avea mereu la indemana culorile esentiale.

Carioca PENTEL pentru scris de mana culori distractive 4 culori/set

Insa, daca esti in cautarea unor instrumente care sa iti aduca un zambet pe buze de fiecare data cand scrii, atunci setul Carioca Pentel pentru scris de mana in culori distractive este exact ce iti trebuie. Culoarea si distractia se combina perfect in aceste instrumente de scris.

Organizarea si stilul merg mana in mana

Caiet Bullet Journal Leuchtturm, A5 negru 206 pg, hartie 120g/m², linii punctate

Fie ca esti student sau profesionist, organizarea este cheia succesului. Si ce modalitate mai buna de a-ti organiza gandurile, planurile si proiectele decat intr-un bullet journal? Cu 206 pagini de hartie de calitate si linii punctate, acest bullet journal este compania perfecta pentru cei creativi.

Creativitate fara limite cu seturile colorate Stabilo si Pentel!

Intr-o lume in care totul se digitalizeaza, actul de a scrie si desena de mana nu doar ca nu a disparut, dar a devenit o forma de arta si expresie personala. Fiecare instrument de scris pe care il alegem, fiecare culoare pe care o folosim spune o poveste despre noi. Colectiile Stabilo si Pentel ne ofera posibilitatea de a transforma orice pagina intr-o opera de arta, de a exprima ceea ce simtim si de a ne organiza gandurile intr-un mod estetic.

Iar acum vine partea cea mai buna: nu doar ca te poti bucura de aceasta calitate exceptionala, dar poti beneficia si de o reducere speciala! In cadrul campaniei "Back To School 2023", beneficiezi de -15% discount extra la finalizarea comenzii folosind codul BTS2023, aplicabil pentru toate produsele in limita stocului disponibil.

Asa ca, nu doar ca te poti exprima liber si creativ cu ajutorul produselor Stabilo si Pentel, dar poti face acest lucru beneficiind de o oferta speciala. Fiecare nota, schita sau desen incepe cu alegerea instrumentului perfect. Deci, de ce sa nu alegi cele mai bune si sa profiti de promotia in vigoare?

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare