Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Organizarea perfecta: Cele mai bune instrumente pentru un an scolar de succes!

Un nou an scolar este intotdeauna o ocazie pentru un nou inceput. Si pentru a avea un an scolar cu adevarat de succes, e vital sa fii organizat. Dar cum sa faci acest lucru in mod elegant si eficient?

Avantajele planificarii eficiente cu agenda si Bullet Journal

Caiet Bullet Journal Leuchtturm, A5 negru 206 pg, hartie 120g/m², linii punctate

Haideti sa vorbim despre caietul Bullet Journal editia a-II-a, A5. Acest caiet nu este doar un simplu caiet, ci o experienta completa. Cu 206 pagini si hartie de 120g, acesta este ideal pentru cei care iubesc sa-si noteze ideile, sa-si faca liste sau chiar sa deseneze. Hartia sa groasa previne transferul cernelei, asa ca poti folosi linistit orice tip de pix sau stilou.

Instrumentele esentiale pentru un an scolar reusit

Dar ce ar fi un Bullet Journal fara uneltele potrivite pentru a scrie in el? Finelinerul Stabilo Point 88 vine in seturi de 30 de culori sau de 6 culori, oferindu-ti varietatea de care ai nevoie pentru a-ti personaliza intrariile. Cu varful sau subtire, este perfect pentru scrierea detaliata, dar si pentru desen.

Carioca PENTEL pentru scris de mana culori distractive 4 culori/set

Daca esti in cautarea unor culori care sa iasa in evidenta, setul Carioca Pentel pentru scris de mana cu culori distractive este alegerea ideala. Culorile vii si vibrante aduc la viata orice pagina, iar scrierea cu ele este o placere.

Si pentru a evidentia cele mai importante informatii sau a adauga accente de culoare in note, Textmarkerul Stabilo Boss Splash este solutia perfecta. Disponibil intr-un set de 4 culori, este un must-have pentru orice student sau profesionist.

Textmarker Stabilo Boss Splash, 4 culori / set

Cum sa combini stilul cu functionalitatea in materialele de scris

Caiet Agenda A5 Leuchtturm matematica- berry, 251 pagini

Agenda Mate A5 este o alta alegere fantastica pentru organizare. Cu un design clasic, in nuanta berry, aceasta agenda te va ajuta sa-ti planifici eficient timpul. Cu 251 de pagini, iti ofera spatiu suficient pentru a nota intalniri, termene limita si orice altceva ai nevoie.

Si daca esti in starea de spirit pentru ceva creativitate, Pensula Pentel colorata in rosu este perfecta pentru desene sau chiar pentru notite colorate. Cu o calitate superioara, aceasta pensula aduce un plus de stil oricarei colectii de instrumente de scris.

Pensula de mana PENTEL colorata rosu

Pe masura ce ne pregatim pentru un nou an scolar, e important sa avem uneltele potrivite la indemana. Fie ca vrei sa te organizezi, sa te exprimi creativ sau pur si simplu sa-ti faci notite intr-un mod stilat, produsele mentionate mai sus sunt alegeri ideale.

Si nu uita de superba promotie de Back to School! Beneficiaza de -15% extra reducere folosind codul BTS2023 la finalizarea comenzii pe site-ul www.paperie.ro. Asigura-te ca profiti de aceasta oferta pana pe 24.09.2023, in limita stocului disponibil. Organizarea poate fi la fel de eleganta pe cat este de eficienta cu produsele potrivite!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare