Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Inapoi la facultate cu stil: Ghidul esential pentru studentul modern

S-a incheiat vacanta de vara si, desi inca mai resimtim emotiile acesteia, toamna aduce cu ea noi inceputuri. Si ce mod mai bun de a te pregati pentru noul semestru la facultate decat echipandu-te cu cele mai la moda si eficiente instrumente de scris si organizare?

Trendurile anului in materie de papetarie pentru studenti

Textmarker Stabilo Boss Original, 23 bucati / set, cu suport de birou

Nu este o surpriza ca in fiecare an apar noi tendinte in lumea papetariei. Studentul modern vrea nu doar functionalitate, dar si stil. Iata topul alegerilor pentru 2023:
  1. Agendele personalizate: In loc sa optezi pentru un planificator obisnuit, alege unul care iti permite sa iti personalizezi programul, notele si obiectivele. Un astfel de planificator este ideal pentru a tine pasul cu toate cursurile, seminarile, proiectele si evenimentele sociale.
  2. Culorile pastelate: Indiferent daca vorbim de caiete, penare sau creioane, nuantele pastelate sunt pe val in acest an. Aceste culori nu doar ca arata superb, dar ajuta si la crearea unei stari de calm si relaxare, esentiale in sesiunile de studiu intense
  3. Instrumente de scris multifunctionale: Creioanele care servesc drept instrumente 3-in-1 sau stilourile cu mai multe culori intr-un singur corp sunt preferatele studentilor. De ce sa cari o multime de instrumente cand unul singur iti poate oferi tot ce ai nevoie?

Produse must-have pentru 2023

Textmarker Stabilo swing cool Pastel, 8 culori / set

Daca esti in cautarea celor mai bune produse pentru noul an universitar, iata cateva recomandari care imbina perfect stilul cu functionalitatea:

  1. Seturile de instrumente de scris: Este esential sa ai la indemana un set complet de instrumente de scris. Alege seturi care includ stilouri, evidentiatoare si creioane mecanice.
  2. Organizatoarele si dosarele: Indiferent daca esti la cursuri sau studiezi acasa, acestea te ajuta sa iti mentii notitele in ordine si sa ai intotdeauna la indemana informatiile de care ai nevoie.
  3. Aplicatii si gadgeturi pentru studiu: Tehnologia este o parte esentiala a vietii unui student modern. Exista nenumarate aplicatii si gadgeturi care te pot ajuta sa te organizezi mai bine, sa iti imbunatatesti tehnica de studiu si sa iti eficientizezi timpul.

Nu rata promotia speciala

Perforator Novus pentru 16 coli Portocaliu

Asa cum am mentionat la inceput, Paperie.ro lanseaza campania speciala "Back On College", oferind -15% reducere extra la toate produsele, in limita stocului disponibil, in perioada 29.09 - 01.10.2023. E momentul ideal sa iti reinnoiesti arsenalul de papetarie si sa te pregatesti pentru noul semestru cu stil!

Fie ca esti student la primul an sau esti pe punctul de a finaliza studiile, echiparea corespunzatoare pentru noul an universitar este esentiala. Investeste in produse de calitate care imbina functionalitatea cu estetica si profita de promotiile speciale pentru a face cele mai bune alegeri. In 2023, inapoi la facultate nu inseamna doar studiu, ci si stil si eficienta!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare