Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Pregătit pentru anul care vine? Descopera cele mai cool accesorii pentru facultate

Hei, dragi studenti si pasionati de papetarie!

Stim cat de important este sa ai toate uneltele necesare la indemana pentru un prim semestru si un an reusit. De aceea, ne-am decis sa va facem o surpriza: am extins perioada campaniei noastre „Inapoi la facultate cu stil” pana pe 08.10.2023! Adica mai mult timp pentru tine sa te asiguri ca ai tot ce iti trebuie pentru anul universitar ce vine.

De ce sa profiti de aceasta extindere?

Caiet Agenda Leuchtturm 1917 A5 Bulletjournal, linii punctate, aquamarine, 251 file

E simplu. Cu o gama larga de produse, de la caiete si agende, pana la creioane si pixuri de ultima generatie, Paperie.ro este locul unde calitatea se imbina perfect cu stilul. Iar acum, cu o reducere de -15% la toate produsele, e momentul sa-ti faci un update la colectia ta de papetarie.

Ce produse sa nu ratezi?

Pix Pentel iZee cu mecanism 1.0mm 8 culori/set

Daca nu esti sigur de unde sa incepi, iata cateva sugestii care sa te ajute sa fii pregatit pentru orice provocare:

  1. Agende si planificatoare Tine-ti sarcinile si termenele de predare sub control cu ajutorul unei agende bine organizate. Si, sa fim sinceri, notitele scrise intr-o agenda de calitate au un gust mai dulce.
  2. Creioane si pixuri – Indiferent daca notezi punctele importante dintr-o prezentare sau schitezi diagrama perfecta pentru proiectul tau, avand la indemana instrumentul potrivit conteaza.
  3. Caiete si blocnotes-uri – Pentru cei care prefera metoda traditionala de a lua notite, avem o selectie larga de caiete si blocnotes-uri. Calitatea hartiei conteaza mai mult decat crezi!

Sfaturi pentru shopping-ul tau „Inapoi la facultate”:

Caiet A5, 120 file, punctat, hardcover, hartie alba 90 g / mp, Rhodiorama, sapphire blue

  • Verifica intotdeauna descrierile produselor. Detaliile precum grosimea hartiei sau tipul de maner al unui pix pot face diferenta.
  • Gandeste-te la necesitatile tale. Esti genul care scrie mult? Sau poate preferi sa faci multe desene si diagrame? Alege produsele in functie de stilul tau de invatare.
  • Profiteaza de promotie! Chiar daca ai tot ce iti trebuie acum, gandeste-te ca un stoc de rezerva nu strica niciodata.

In concluzie, indiferent daca esti student la facultate sau doar un pasionat de papetarie, acum e momentul sa profiti de oferta extinsa. Pana la urma, un student pregatit este un student de succes!

Ne vedem pe Paperie.ro!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare